Irodai asszisztens feladatok

Magas fokú virtuális támogatás az asszisztensi feladatokban is!

A mindennapi munka mellett nem jut elegendő ideje a naptárának kezelésére? Rengeteg e-mail érkezik és még annál is többet kellene kiküldenie?

Irodai asszisztens szolgáltatásaink abban segítenek Önnek, hogy mindig naprakész legyen az Ön levelező rendszere, beérkező levelei a lehet leghamarabb megválaszolásra kerüljenek és a kimenő hírlevelekkel se legyen Önnek gondja.


Virtuális ügyfélszolgálat

Nincs ideje megválaszolni a sok emailt, ami beérkezik Önhöz? Van olyan nap, mikor odáig sem jut el, hogy végig böngéssze a levelezőjét? Csak felhalmozódik a sok email?

Segítünk!

Ellenőrizzük Ön helyett az email fiókjait, megválaszoljuk a beérkező e-maileket a partnerei és ügyfelei számára és karbantartjuk a levelezőrendszerét, hogy Önnek több ideje jusson az értékteremtésre!

Igény alapján végig kísérjük az egész megrendelés folyamatát. A megrendelt termékekről továbbítjuk az információt a releváns kollégáknak, szállítóknak, partnereknek és kiküldjük a kiállított számlákat az ügyfelek részére. Sőt, a problematikusabb eseteket is kezeljük, mint a termék visszatérítésekről, cserékről és a pénz visszafizetésekről szóló levelezések.

Naptárkezelés, határidők egyeztetése

Nincs elég ideje a találkozóinak, megbeszéléseinek szervezésére? Nehézkes a sok határidő nyilvántartása és nem jut odáig, hogy mindenkivel egyeztesse ezeket?

Támogatjuk Önt ebben is!

A határidőket, megbeszéléseket illetően egyeztetünk a megfelelő ügyfelekkel, partnerekkel és mindezt lekövetve kezeljük naptárában a változásokat, hogy az mindig naprakész legyen az Ön számára!

Hírlevél küldés

Rendelkezik saját e-mailes adatbázissal, csak ideje nincs a hírleveleket megírni és kiküldeni az ügyfelei részére?

Segítünk tehermentesíteni Önt ezek alól!

Cikkeket, promóciós ajánlatokat és egyéb hírleveles szövegeket készítünk és mindezt ki is küldjük Ön helyett! Gondoljon csak bele ezzel mennyi időt és energiát spórolhat meg magának, amit pl. cégének fejlődésére vagy akár a családjával való időtöltésre is szánhat.


További távoli adminisztrációs szolgáltatásaink:  

Szeretne velünk kapcsolatba lépni?