Üzleti kapcsolatépítés

"Ön kiadja, MiM megoldja!"

Minden vállalkozás számára szükség van megfelelő partnerekre, legyen az beszállító vagy vevő, fejlesztő vagy tanácsadó!

A MiM solutiON felkutatja Ön helyett a potenciális partnereket, illetve a már meglévőekkel is fenntartja a megfelelő üzleti kapcsolatot.

  • Partner felkutatás

A MiM megpróbál az Ön igényeinek és vállalkozása számára a legmegfelelőbb partnereket felkutatni és ezzel elősegíteni vállalkozása fejlődését.

  • Árajánlatok bekérése

Ahhoz, hogy vállalkozása a legjobb áron, a legjobb minőségű alapanyagot, szerszámot, eszközt, ami a cégének működéséhez szükséges szakértő partnerekre és nagy ismeretséggel rendelkező beszerzőre van szüksége.

A beszerzési feladat sok cég esetén nem rutin feladat, hisz az esetek többségében, ha kis vállalkozásról beszélünk, akkor csak alkalmanként válik szükségessé. Viszont egy beszerző munkatársat megfizetni nehézséget jelenthet mind kiválasztás és fizetés szempontjából.

A MiM solutiON segít megtalálni a legmegfelelőbb feltételekkel az Ön igényére szabva a megfizethető termékeket, szolgáltatásokat.

  • Meglévő partnerekkel való kapcsolattartás

Bízza ránk már meglévő partnereivel való kapcsolattartását is! Bármilyen régóta nem tartja partnereivel a kapcsolatot, mi ismét felkeressük Őket

Újdonságait, akcióit kiajánljuk és segítségünkkel egy fellendülést érhet el vállalkozása számára. 

Ha csak kedveskedni szeretne nekik és egy születésnapi vagy névnapi képeslapot küldene, bízza ránk, megoldjuk Ön helyett.


További távoli adminisztrációs szolgáltatásaink:  

Szeretne velünk kapcsolatba lépni?