Rólunk

"Ön kiadja, MiM megoldja!"

A MiM solutiON csapata több éves tapasztalattal rendelkezik adminisztrációs területen, folyamatoptimalizálási és vállalatvezetési gyakorlatban, amelyet leginkább nagyvállalatoknál szereztünk.

Képet kaptunk arról, hogy milyen megterhelő a napi rutin elvégzése mellett folyamatosan lépést tartani a változó trendekkel, igényekkel. Folyamatosan fejleszteni cégünket és mellette sikeresen elvégezni a minden napi teendőket nem egyszerű feladat, mégis ezt követeli meg az állandó változásban lévő világunk.

A megnövekedett feladatok, nagy nehézségek és többletköltségek árán hajthatók végre, ha egyáltalán végrehajthatók... Egy kisvállalatnál ezek a terhek még jobban érezhetőek, néha a napi 24 óra se elegendő a feladatok elvégzésére...

Pontosan ezek miatt tűztük ki célul azt, hogy online vállalkozástámogatók leszünk! Célunk, hogy a felhalmozódott munka és a munkaerő-, idő-, és egyéb erőforrás hiány által keletkezett nehézségek megoldódjanak.

Szakértelmünkkel szeretnénk segítséget nyújtani a kisvállalkozóktól a nagyvállalatokig az adminisztrációs feladatok, a folyamatoptimalizálás-tanácsadás, a közösségi média marketing, a munkaerő-közvetítés és a weboldal kezelés területén.

Kriszta:

 • távoli adminisztráció
 • közösségi média marketing
 • toborzás, munkaerő közvetítés
 • folyamatoptimalizáció

Többéves adminisztrációs területen szerzett tapasztalatom eredménye, hogy nagyon sokrétű feladatokat vagyok képes ellátni. Vezetői tapasztalatomnak köszönhetően a felső vezetés támogatását és rendelkezéseinek végrehajtását láttam el. Elsők közt lehettem egy nagyvállalat költöztetésében és megreformálásában, amely magába foglalta a folyamat kialakításokat, vállalatirányítási rendszer fejlesztést, munkaidő és bérszámfejtés valamint a gyártási fejlesztéseket is. Ennek köszönhetően nem okoz gondot a fejlesztések, folyamatok dokumentálása, felhasználói oktatóanyagok írása, sőt - a tömeggel ellentétben - még szeretem is a monoton munkát!

Büszke vagyok arra, hogy rendszer-szemléletemmel minden esetben hatékonyabb és gazdaságosabb működést értem el. Észreveszem a fejlesztésre szoruló területeket és azt is, hogy hol lehet időgazdálkodást alkalmazni. Precíz és kitartó vagyok, szeretem a kihívásokat, és a lehetetlennek mondott dolgokat. Zsanettel pont ezért találtunk egymásra, mert ezen a téren teljes egyetértés van köztünk, minden más téren pedig kiegészítjük egymást.

Zsanett:

 • közösségi média marketing
 • weboldal karbantartás
 • folyamatoptimalizáció
 • toborzás, munkaerő közvetítés

Több, mint hat éve folyamatelemzéssel és -fejlesztéssel foglalkozom, az optimalizálás szinte már hobbimmá vált. Minden folyamatot lépésről lépésre szeretek megismerni, mert, az ördög a részletekben rejlik. A folyamatoptimalizáció mellett részem volt projektmenedzsmentben is aktívan részt venni, illetve az ezekhez tartozó tréningek tartása is feladataim közé tartozott. Ezáltal az oktatási anyagok szerkesztése, a szervezés és az oktatás levezénylése is közel áll hozzám.

Mindez előtt körülbelül négy éven keresztül értékesítési területen vállalat vezetési gyakorlatot is szereztem. Gyakorlatot szereztem toborzásban, üzleti kapcsolatépítésben és a különböző vállalatirányítási dokumentumok elkészítésében is. Továbbá ez idő óta foglalkozom közösségi média marketinggel és weboldal szerkesztéssel. Tanulmányaimat tekintve közgazdász vagyok, angolul kiválóan beszélek. A mindennapi munkám során a következetesség, a maximalizmus, a kitartás és a magas fokú motivációm visz előre, mely összeköt Krisztával, mert ez közös tulajdonság bennünk.

Balázs:

 • grafikai tervezés
 • nyomdai előkészítés
 • digitális kollázsok készítése

Szabadúszó grafikus vagyok, nyomdában és marketing ügynökségnél szerzett tapasztalattal. Továbbá elektronikus ábrázolást is tanultam és felsőfokú angol nyelvtudással rendelkezem. Grafikai tervezési szolgáltatást nyújtok az ügyfelek igényeire szabva, olyan területeken, mint logó- és arculattervezés, nyomdai anyagok (mint például plakát, szórólap, meghívó, brossúra) tervezése, egyéb marketinges eszközök készítése (mint pl. roll-up, online bannerek, közösségi média elemek), valamint digitális kollázsok készítése. Kreatív, figyelmes és megbízható vagyok.

Gyakorlatom a következő rendszerek használatához van: Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat; ∙ Microsoft Office, Windows és Mac op. rendszerek.


András:

 • weboldal/webshop készítés-, fejlesztés
 • közösségi média marketing
 • grafikai munkák
 • távoli adminisztráció

Közel 10 éve foglalkozom weboldalak készítésével, és fejlesztésével. Informatikai végzettségem van, valamint több elismert online tanfolyamot is végeztem (OMA). Minden weboldalt keresőbarát (SEO) elvek alapján készítek, és a modern kor elvárásainak megfelelő letisztult, átlátható dizájnnal. A funkcionalitásban csak a fantázia szab határt, legyen szó bemutatkozó weboldalról, akár webshopról, vagy tanfolyam értékesítő oldalról

Csaknem 4 év grafikai tapasztalom van (névjegykártya, szórólap, brossúra, plakát, naptár, óriásplakát). Ide tartozik még más jellegű grafikai munka is, ügyfél igényétől függően, akár molinó, akár kamion ponyva is. VA képességek: hanganyag gépelése, formázása; tartalom (content marketing) készítése; gépelt anyag ellenőrzése, formázása.

Szeretne velünk kapcsolatba lépni?