Referenciák

"A munkánk minőségével köszönjük meg, hogy minket választ!"

Szeicz Andrea - Egyéni vállalkozó

"Köszönöm a sok segítséget, amit a Facebook oldalam-, a Facebook csoportom működtetésében és a honlapom kialakításában kaptam, kapok! Sajnos a vállalkozásom működtetése mellett ezekre már nem sok időm jutott - pedig most már látom, hogy ezek nagyon fontosak ahhoz, hogy új ügyfeleket szerezzek, minél több emberhez eljusson rólam az információ. Ami a legjobb, hogy csak felmondom a posztom szövegét, elküldöm a hanganyagot és a MiM solutiON kiváló posztot varázsol belőle."

Keibl Krisztián & Keibl Ede - Thermo Twin Kft. vezetői

"A cégünk épületgépészeti profilját villanyszereléssel bővítettük. Ajánlás útján ekkor kerültünk kapcsolatba a MiM solutiON-nal, mivel új munkaerőre volt szükségünk. Az igényünk felmérését követően előszűrt, csoportosított és táblázatba foglalt munkaerő listát kaptunk, melyből a kiválasztott személyek interjúztatása és kiválasztása megtörtént. Ha korrekt, precíz és gyors munkaerő keresésre van szüksége, forduljon bizalommal a MiM solutiON-hoz!"

Az ingatlanértékesítés új generációja, melynek működése innovatív, online, átlátható és tiszta szolgáltatási folyamatban ölt testet.