Munkaidő nyilvántartás kialakítása, vezetése

"Gyorsan,hatékonyan, kényelmesen!"

Egy vállalat mindennapi életében a munkaidő nyilvántartás elengedhetetlen a gyors és precíz elszámolás érdekében. Ezt abban az esetben lehet a leggyorsabban elérni, hogy a papír alapú jelenléti íveket felváltja a beléptető és elszámoló rendszer. Ez sajnos nagyon költséges és rugalmatlan a termelő vállalatok számára.

Akkor, hogyan tudjuk mégis olcsóbban, de hatékonyan gyorsítani az elszámolást a törvényes kereteken belül?

A munkaidő nyilvántartás a vállalat kollektív szerződése és az MT alapján kialakított rendszerbe történő vezetésével, nem csak hatékony, hanem érezhető költségcsökkenést is el lehet érni. Azáltal, hogy a könyvelőnek, bérszámfejtőnek nem kell a papír alapú jelenléti íveken szereplő idő adatokat egyenként kiszámolnia, időt takarít meg, így a bérszámfejtésre fordított költség is csökkenthető. 

A dolgozók részére a jelenléti ívek biztosítják a munkaidejük rögzítésének lehetőségét. A munkaidő nyilvántartás kialakítása, vezetése és annak betartatása nagyban könnyítheti a cégvezetőknek a napi rálátását a termelésben rejlő lehetőségekre vagy kockázatokra.

Ön számára gazdaságos, hiszen mi biztosítjuk ehhez az emberi erőforrást, nem kell drága rendszerekre költeni és fejlesztői díjat sem kell fizetni.

Két lehetőség választható a munkaidő nyilvántartás vezetésére és fenntartására:

1. A vállalat saját munkaidő nyilvántartó rendszerébe távoli hozzáféréssel történő rögzítés a kapott papír alapú jelenléti ívekből.

2. A MiM solutiON kialakított excel alapú felületére kerülnek rögzítésre a dolgozók által beírt munkaidő adatok.

Mindkét esetben a vállalat kollektív és a munka törvénykönyvét figyelembe véve végezzük munkánkat. Illetve kizárólag a kapott dokumentumok alapján kerülnek rögzítésre az adatok.  


További távoli adminisztrációs szolgáltatásaink: 

Szeretne velünk kapcsolatba lépni?