Beosztás-, és jelenléti ív készítés

"A jó beosztás versenyelőny és itt elérheti  egy gombnyomásra!"

A beosztás tervezés törvényes kötelessége a legkisebbtől a legnagyobb vállalatokig minden munkáltatónak. Ez a bérszámfejtés kiindulópontja, mely alapul szolgál a munkaidő nyilvántartáshoz és annak elszámolásához is. 

A munkaidő nyilvántartás alapjául a munkaidő beosztás tervezés szolgál, melyet a törvénynek megfelelően hét nappal a munka megkezdése előtt a munkavállalók részére kifüggeszteni szükséges. Beosztásban történő változtatás a munkáltató részéről egyoldalúan vagy a munkavállaló beleegyezésével történhet, melyet szintén ki kell függeszteni. A módosítások fontos részei az elszámolásnak.

Abban az esetben, ha nincs beosztása a munkavállalóknak, akkor a munka törvénye az irányadó. A vállalatok számára sok esetben gazdaságosabb tervezett munkaidővel termelni.

Az MT. mint irányadó, abban az esetben ad rugalmasságot, ha tervezett beosztással termelnek. A tervezett munkaidő rugalmasságot, kiszámítható és nagy segítséget nyújthat a gazdaságos működésben. A beosztás készítésének szabályait nem egyszerű értelmezni és nem minden vállalat számára elérhető a képzett beosztáskészítő kolléga.

A MiM erre nyújt segítséget, elkészítjük a jelenléti íveket és megtervezzük a munkavállalók munkaidő beosztását az Ön igényei alapján.

Folyamatos egyeztetéssel a felmerülő változásokat lekövetjük és kezeljük, hogy a leggazdaságosabban szolgáljuk a folyamatokat, a termelést.

A következő két opció közül választhat:

1. A vállalat saját beosztástervező rendszerébe távoli hozzáféréssel történő rögzítés a vállalat kollektív szerződését és a munka törvénykönyvét figyelembe véve. A kész beosztást és módosításokat e-mailben küldjük kifüggesztésre.

2. A MiM solutiON kialakított excel alapú felületére kerülnek rögzítésre a dolgozók munkaidő beosztása. A vállalat kollektív és a munka törvénykönyvét figyelembe véve. A kész beosztást és módosításokat védett, nem szerkeszthető verzióban e-mailben küldjük kifüggesztésre.


További távoli adminisztrációs szolgáltatásaink:

Szeretne velünk kapcsolatba lépni?